Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Безручко

"Обоє чоловіків загинули"

переглядів: 8

59-річний Олександр Безручко загинув унаслідок обстрілів селища Очеретине на Донеччині 7 жовтня 2022 року. Того дня родичі зібрались на день народження до його брата. Олександр саме стояв на подвір'ї і розмовляв із братовим кумом, коли почався обстріл. Обоє чоловіків загинули.

Обоє чоловіків загинули

Олександр народився в Очеретиному. За фахом – водій, мав відкриті усі категорії водіння. Працював на «швидкій» у рідному селищі. У вільний час любив поратися у саду і на городі. Цікавився ремонтом побутової техніки й автотранспорту. Обожнював риболовлю.

«Він був дуже добрим і турботливим батьком та чоловіком. Завжди намагався допомагати – не тільки рідним, а всім довкола. Веселий, ніколи не сумував, був душею компанії», – розповів син Олександра, Анатолій Безручко.

У загиблого залишилися дружина, син, рідний брат із родиною, двоє внуків та племінниці.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Очеретине 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій