Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Софія Олександрівна

"Ніколи не думала, що так швидко від дому може нічого не залишитися"

переглядів: 571

Я одна, у мене двоє дітей, але вони роз'їхалися. До війни працювала у Луганську на заводі, а тепер на пенсії. Діти жили поряд, можна було спілкуватися. Погано, що ми вже у віці, а дітей поряд немає.

Сховалася по льохах, так і пережила всі події. Хорошого мало, ремонти треба робити, шпалери поклеїти, допомогти нікому, дуже багато грошей витрачаю на ліки. Війна не пройшла безвісти, дуже позначилася на нашому здоров'ї.

Отримувала продукти від Фонду Ріната Ахметова. Було добре, бо пенсія мала, а це допомога.

Коли все почалося, я була вдома. Ми спочатку взагалы не зрозуміли, думали, що все тимчасово, а вийшло на роки, і далі не знаємо, як і що. Хорошого мало, у всіх відносинах стало погано матеріально та зі здоров'ям.

У нас на вулиці, де ми живемо, таке робилося, що краще ніколи не бачити. Були обстріли, горіли будинки. Я ніколи не думала, що так швидко від дому може нічого не лишитися. Поряд зі мною, з одного боку та з іншого, люди залишилися без житла.

Мій будинок стоїть, але ремонту потрібно зробити багато. Мрію про гарне життя, тільки ми не знаємо, що буде завтра.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Станиця Луганська 2014 2021 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій