Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Віталіївна Мельник

«Ніхто до останнього не вірив у повномасштабне вторгнення»

переглядів: 151

Ми всією родиною важко перехворіли на COVID і були вдома на лікарняному у лютому. Тоді й почалася війна. Була нестача продуктів у магазинах, ліків в аптеках, бензину на заправці. Зрослі ціни. Жили тим, що мали у залишку.

Транспортування хворих та лікування, мабуть, було найскладнішим під час війни.

Ми все це припускали, але ніхто до останнього не вірив у повномасштабне вторгнення. Обстріли мирних жителів та цивільних споруд, події Бучі, Бородянки, Макарова, Вінниці, Маріуполя найбільше шокували. Надихали лише перемоги наших воїнів та звільнення міст і сіл України.

Живемо разом всією родиною, бо поодинці важко дуже зараз вижити. Робота є поки, зарплата мінімальна. Шукаю наразі підробіток чи іншу роботу.

На згадку у мене є гільза від автомата Калашникова, що була привезена другом із зони важких обстрілів. Вона – це постійне нагадування про горе, страшні втрати, жах, хаос, страх, біль, муки, сльози, що спіткали Україну.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я діти перший день війни їжа 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій