Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Семен Черкесов

"Неможливо передати всю мою печаль та весь біль"

переглядів: 42

34-річний Семен Черкесов загинув у Маріуполі в березні 2022 року. Точна дата смерті чоловіка невідома.

Неможливо передати всю мою печаль та весь біль…

Семен мешкав у Центральному районі міста, неподалік пологового будинку. Працював на Азовсталі електриком. Мав хобі – зварювати складні деталі. Любив готувати. Дуже багато читав, жоден день не минав без книги.

Семена пригадують добрим, відкритим. Він мав багато друзів, мріяв і будував плани на життя. За три дні до початку повномасштабної війни завершив із ремонтом кухні, який зробив самотужки.

Повномасштабну війну чоловік зустрів у Маріуполі. Від перших днів російські війська нещадно атакувати місто, руйнуючи його та відбираючи життя тисяч маріупольців.

18 березня 2022 року Семен вийшов із дому й так і не повернувся. Був одягнений у свою робочу форму. Тіло Семена знайшли неподалік магазину «1000 дрібниць».

«Точно невiдомо, як вiн загинув та коли. Неможливо передати всю мою печаль та весь біль… Мій син був чудовим. Дуже добрий, уважний, турботливий. Я хворію, він жив поблизу. Ввечері приходив робити мені масаж ніг, піклувався. Казав: «На добраніч». Цілував», – розповіла мама Лариса Черкесова.

Семена Черкесова поховали на Старокримському кладовищі. У нього залишилася мама.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій