Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Нехай всі батьки прийдуть з війни живі і здорові"

переглядів: 110

Привіт, Святий Миколаю! Мене звати Ігор, мені всього 1,2 рочки, тому мама пише листа за мене. Ми приїхали з Донецької області з нашого рідного містечка Маріуполь ще в квітні. Моя домівка знаходиться в окупації, там також залишились мої бабуся і дідусь, я дуже за ними сумую. Зараз мешкаємо в Хмельницькій обл., Кам'янець-Подільському районі, смт. Чемерівцях. Ми дуже вдячні, що тут знайшли прихисток і що тут такі добрі люди, які нам весь час допомагають. Тут мене похрестили і у мене з'явилась хрещена мати.

За цей рік я дуже багато чому навчився, зробив перші кроки, мені подобається гуляти з мамою і татом на вулиці і коли вони зі мною граються чи читають мені казки.

Святий Миколай, ми дуже хочемо додому, хочемо знову побачити бабусю і дідуся. Нехай всі діти повернуться у свої цілі домівки, нехай всі батьки прийдуть з війни живі і здорові, бажаю, щоб кожен дім залишився неушкоджений.

Я дуже хочу, щоб скінчилась війна, щоб хоч трошки відчути свято, я прошу у тебе, святий Миколай, солодощі та якусь цікаву іграшку, книжки, але буду дуже вдячним за любий подаруночок, але ще краще – допоможи нашим ЗСУ і занеси їм теж смаколиків.

Святий Миколаю, дай всім нам здоров'я та міцності, допоможи здійсненню бажань, даруй нам перемогу та можливість знову обійняти наших близьких та рідних.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя розлука з близькими окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій