42-річний Костянтин Хроменков загинув 11 квітня 2024-го у Миколаєві. Близько полудня російська армія вдарила балістичною ракетою по промисловому підприємству. Вибух пошкодив два десятки житлових будинків, а також цивільні автомобілі, в одному з яких перебував Костянтин. Він їхав на тренування...

Не можу повірити, що він мені більше не подзвонить

Той обстріл відібрав життя ще чотирьох людей.

«Костя постійно займався спортом, боротьбою. Їздив на тренування до залу. Любив займатися саме в обід, коли мало людей, тренувався до сьомого поту. Того дня якраз по дорозі до клубу сталася ця трагедія», – розповіла подруга Яніна Аніщенко.

Костянтин Хроменков був родом із Миколаєва. До повномасштабного російського вторгнення працював у зерновій компанії. У вільний час допомагав іншим. Обожнював дачу, природу, море. Друзі згадують його позитивним, компанійським, цілеспрямованим і вольовим.

«Його знало та поважало багато людей нашого міста. Він був порядним, умів підтримати. Дуже любив свою доньку, допомагав батькам. Щонеділі збирав усіх до лазні, а раз на рік – пірнати в ополонку на Водохреще. Він був дуже розумний, справедливий, мав міцний характер… Не можу повірити, що він мені більше не подзвонить, не спитає, як справи. Що ми не поговоримо і не підемо гуляти до нашого яхт-клубу. Що я не почую його жартів. Що не поїдемо на тренування чи на море», – сказала Яніна.

У Костянтина залишилися мати, вітчим, батько і донька.

Історія з instagram каналу Victims of russia.