Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сажин Євген

«Не міг повірити, що сусідня країна розпочала бойові дії»

переглядів: 102

Коли Євген дізнався про початок війни, то ще довго не міг у це повірити. Місяць він з сім’єю залишався вдома, у Кураховому, а потім виїхав у Павлоград. У новому місті вдалося облаштуватися і знайти роботу 

Я з прифронтового міста Курахове Донецької області. На початку війни з дружиною та двома дітьми переїхав у Павлоград. На щастя, вдалося знайти тут роботу. Батьки дружини залишилися у своїй хаті. Моїх батьків немає.

Сумуємо за життям, коли можна було будувати плани на наступний день. Однак, я людина віруюча, тому впевнений, що все буде гаразд, ми переможемо. 

Я новини зовсім не дивлюся. Про початок війни дізнався 25 лютого від пастора. Спочатку навіть не міг повірити, що сусідня країна розпочала бойові дії. 

Я чоловік, відповідаю за дружину, за дітей. Відразу не міг зорієнтуватися, що робити і куди переїхати з родиною. Вдома ми знаходились до квітня. Здалека чули відлуння вибухів. Потім переїхали. У Павлограді винаймаємо квартиру. Діти дистанційно навчаються, я працюю. З родичами спілкуємося кожного дня. Зараз у Кураховому опалення є, питну воду привозять.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Курахове 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло робота сім'ї з двома і більше дітьми літні люди (60+) діти внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій