Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Луковка

"Не було жодного дня, щоб я не плакала за нею"

переглядів: 77

Галина Луковка загинула 15 березня 2022 року в Маріуполі. Їй було 64 роки.

Не було жодного дня, щоб я не плакала за нею

У місті точилися запеклі бої. Не було електроенергії та водопостачання. Галина з молодшою дочкою та зятем пішли по воду. На проспекті Металургів біля приміщення Іллічівського суду почався обстріл.

«Вони побігли до підвалу, але матуся не встигла... Загинула на місці, миттєво. Осколкове поранення в голову. Сестра розповіла, що пролунав тріск, а після цього довкола валялося багато металевих кульок, це був касетний снаряд, напевно. Від нього і загинула мама», – розповіла дочка Галини, Євгенія Андріївська.

Галина Семенівна працювала на металургійному комбінаті імені Ілліча в залізничному цеху. Виховала трьох донечок, раділа онукам. Любила доглядати за квітами в саду, ходити в театр та подорожувати.

«Вона жила для нас, а ми для неї. Моя мама була дуже гарною і доброю людиною. Любила свою родину. Дуже любила життя! Не було жодного дня, щоб я не плакала за нею. Час не лікує. Це такий біль, що словами не описати», – сказала Євгенія.

У Галини Семенівни залишилися три дочки та шість онуків.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення вода житло непродовольчі товари літні люди (60+) перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій