Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Навчатися доводилось в дуже складних умовах"

переглядів: 90

Мене звуть Артем, мені 10 років, я навчаюсь в 5-тому класі. Живу у місті Херсон. Це дуже мальовниче місто, яке я дуже люблю.

Всі 9 місяців окупації мого міста я провів у ньому, нікуди не виїжджав, жив з батьком і бабусею, бо мама виїхала евакуювати старшого брата, та не змогла вернутися за мною, щоб забрати мене, бо закрився пропускний пункт. В місто майже не виходив, бо дуже було страшно дивитись, що там відбувалося. Нарешті моє місто звільнили і моя мама змогла потрапити додому до мене в рідне місто.

Весь рік я був чемним хлопчиком, допомагав батькам, слухався і був уважний, хоча це було дуже важко, бо навчатися приходилось в дуже складних умовах.

Слава нашим воїнам, нашим героям, які звільнили наше місто і я нарешті побачив свою маму, за якою я дуже сумував.

Св. Миколай! Звертаюсь то тебе з проханням: прошу тебе зроби мир на землі, щоб не гинули діти та люди на землі. Хотілося б ще отримати від тебе подарунок на свята солодощі та бейблэйд В6.

Дуже тобі дякую.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення освіта сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій