Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександра Оленець

"Наша Україна неодмінно розквітне"

переглядів: 114

Оленець Олександра

10-А клас, Запорізька спеціалізована школа фізичної культури І-ІІІ ступенів № 18

Вчителька, що надихнула на написання: Сухомлинова Оксана Вікторівна

Конкурс есе «Моя Україна майбутнього»

У кожної людини на планеті Земля є одна єдина рідна Батьківщина, особисто у мене – Україна. Я пишаюсь тим, що народилась у найкращій країні світу.

Зараз моя країна потерпає від загарбницької війни, а взагалі на долю нашої держави й нашого народу випало багато випробувань. Було все: війна, голодомор і геноцид. І зараз знов війна… Але я впевнена, що наш народ як і завжди подолає усі труднощі й переможе.

Україна майбутнього… Це країна незалежна, сильна, розвинена держава. Я бачу, як стрімко зростає рівень свідомості нашого народу, і країна виходить на новий рівень свого розвитку.

Україна майбутнього – це велика демократична країна, в якій панує: мир, добробут, та стрімке економічне зростання.

В нашій Батьківщині багато розумної, та талановитої молоді – це надія будь-якої країни. Я вірю, що наша нова Україна зможе забезпечити молодь якісною освітою. Вона захистить кожного свого громадянина. Наша Україна неодмінно розквітне, віра та наполегливість українців обов‘язково допоможе досягти вищої мети – безтурботної Батьківщини, бо ми єдині, а наша єдність і наша нація то є наша велика сила.

Особисто я в майбутньому хочу стати психологом, тому що психологія як наука використовується практично усіх напрямках життя. Психолог може допомогти подолати всі можливі труднощі, які можуть стояти на шляху кожної людини. Мені дуже хочеться внести свій внесок в майбутнє України, та все ж головне для мене – не ким бути, а ким стати.

Ми повинні бути щирими, милосерднішими, і добрішими. Якщо мати бажання на краще змінити свою країну, то наша держава обов’язково стане найрозвиненішою та найсильнішою країною, тому що ми зробимо усе, щоб наше майбутнє покоління пишалась своєю рідною Україною!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Запоріжжя 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій