Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Наша родина залишила в рідному місті все своє життя"

переглядів: 86

Пише тобі Вероніка, мені 9 років. Я з міста Лисичанськ, Луганської області, воно невелике, але дуже затишне для мене, тому що це моє рідне місто. Я в ньому народилась, зростала та мала багато друзів. В Лисичанську я навчалась в ліцеї №8, де вчуся і зараз в 4 класі. Та ще ходила до художньої школи, та на різні гуртки (танці, м'яка іграшка та англійська мова).

Але зараз мешкаю в м. Кременчук, Полтавської області, з мамою, татом та котиком Матвійом. В новому місті я познайомились на різноманітних заходах з дітками з різних міст України та потоваришувала з деякими. Наша родина залишила в рідному місті своє житло, друзів, школу та все своє життя. Але я вірю в нашу перемогу і що ми повернемся додому та відбудуємо своє місто. Я дуже сумую за своїми друзями, родичами, однокласниками, вчителям. А ще я дуже сумую за своєю кімнатою, речами, іграшками.

Я вдячна батькам за те, що вони в мене є. Я мрію, щоб Україна перемогла та в світі був мир. А ще повернутися додому. Я обожнюю малювати та з кимось спілкуватись. Я мрію від тебе про якийсь подарунок. Весь цей рік я була слухняною дівчинкою. Пишу тобі в перший раз і дуже вірю в тебе.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій