Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Віталіївна Усятян

«Наразі дитина підривається, коли чує звуки вибухів»

переглядів: 50

Цього дня, який наша сім'я не забуде ніколи, я прокинулася о 5 ранку. Щоправда, не від звуків вибухів, а від дзвінка сусідки. Перше, що почула в телефонній слухавці: "Почалась війна!". Дитина ще спала, я подзвонила мамі. Підняв телефон батько і сказав, що це неправда. На той момент це було смішно... Але це була остання посмішка з початку наступу цих загарбників.

Ми сиділи в підвалі з грудним дитям і слухати обстріли. Наразі дитина і досі підривається, коли чує звуки вибухів або щось подібне. Спочатку не вистачало їжі, для дитини не вистачало грудного молока, полиці в магазинах теж були пусті. Це був жах... Наразі момент моїй дитині два роки, а важить вона 10 кг. Тяжко було без підгузків.

Ми тримаємося разом з родиною та чекаємо на перемогу. Було страшно навіть дивитися на вулицю, тому що стріляли так, що аж зупинялося серце. У мене немає роботи. Я мрію піти працювати колористом.

Є багато речей, які нагадують мені про війну, але найбільше – це, напевно, ковдра, якою ми укривалися з головою…

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2023 Текст Історії мирних молодь діти психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення санітарія і гігієна харчування дітей робота їжа окупація 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій