Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій Дмитрович Недзельницький

«Найбільше дратувало нерозуміння всього, що відбувається»

переглядів: 162

Я був вдома, збирався на роботу. Про війну дізнався навіть не з новин, а з дзвінка друга. Спочатку відчував щось типу страху і розчарування, адже дива не сталося. Найбільше дратувало нерозуміння всього, що відбувається.

У перші дні були проблеми з доставкою продуктів та ліків, але незабаром доступ до них стабілізувався. Все стало нормально, окрім зростання цін.

Я втратив роботу, тому живу разом з батьками. Працював інженером, зараз шукаю роботу через портали. Поки безуспішно. Також я не отримую допомоги в контексті соцзабезпечення.

Оскільки моє хобі – фотографія, я веду візуальний щоденник міста. Знімаю, як змінюється реклама, «оформлення» пам’ятників, трохи збираю елементи використання патріотичних форм у маркетингу. Це все - так, для майбутнього.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних чоловіки психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари робота перший день війни їжа 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій