Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Нам безкоштовно відправили мішок муки і ще три мішки різних круп"

переглядів: 43

Історія добра про мого хрещеного.

Перше - саме він приютив нас, а перед цим - наших рідних, що тікали з-під обстрілів в безпечне місце. Його домівка для нас стала певним «перевалочним пунктом» для подальшої дороги. Також він разом зі своїми односельцями купував і купує машини на фронт, будує за власний кошт церкву. А ще, коли ми вже були на Волині, там стався дефіцит муки, і ми попросили його купити її і відправити, звісно, з наступною оплатою на його карту. Він відмовився в нас брати гроші і відправив нам (знаючи, що нас 12 чоловік в будинку) мішок муки і ще 3 мішка різних круп. Забула вказати,  що мій хрещений також фермер. Так от, ми були в шоці і вирішили, що це добро повинно продовжуватись. І моя бабуся, моя мама й тітка пекли періжки для переселенців та солдат. 

Історію передано до Музею телеграм-каналом доктора Комаровського.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло малозабезпечені внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій