Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Володимирівна

«Найважче було відчувати над своєю головою звук куль, вибухів, пошатування стін у домі, чути новини про смерть сусідів і дітей»

переглядів: 87

У 2014 році ми знаходились вдома в Лисичанську, поки йшли бойові дії в нашому місті, ми сиділи у підвалі нашого 9-ти поверхового будинку. І тоді мій 5-ти річний син Даня отримав дуже великий стрес, коли розірвалась мінометна бомба поблизу. У нього проявився енурез, він не переносив гучні звуки, погано спав. Ці симптоми зникли через 5 років. І знову прийшла війна, вибухи домівок, поранені люди. Ми ховалися у підвалі бабусиного дому у Новодружеську. Зникло світло, вода, газ. Даня замерзав і сильно захворів, була висока температура, він плакав і не хотів жити під росіянами, як він мені це сказав. І ми вирішили виїжджати з рідної домівки. Приїхали у Черкаси ні з чим, почали жити спочатку. Зараз Дані 13 років, він цікавиться політикою і має своє бачення у розвитку України. Найважче було відчувати над своєю головою звук куль, вибухів, пошатування стін у домі, чути новини про смерть сусідів і дітей.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна здоров'я житло діти їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій