Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Найголовніша мрія - перемога України і повернення в рідний український Маріуполь"

переглядів: 8

Я Арсеній, мені 10. Я з міста Маріуполь. Зараз живу у місті Львів. Моя мама чула про ваш Фонд дуже давно, у нашому місті Рінат Ахметов – дуже відома людина. Мій тато працював на ПрАТ "Азовсталь ", і допомогу отримували і раніше.

Наша родина - тато, мама і я. Ми дуже щасливо жили у м. Маріуполь. Нажаль улюблена кішка Буся залишилась з бабусею вдома, в Маріуполі.

Ховатися від війни довелося не один раз. Але у квітні 2022 року покинути своє житло і роботу було найважчим рішенням нашої родини. Вирішили їхати тільки на територію України, де не ведуться бойові дії. Обрали місто Львів, тут нас зустріли дуже добрі і привітні люди.

Найголовніша мрія - перемога України і повернення в рідний український Маріуполь. Всі іграшки залишилися вдома. Дуже люблю грати в лего - динозаври, техніка. Давно мрію про 3D ручку. Велику рушницю, яка стріляє поролоновими кулями. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь Текст Історії мирних діти обстріли безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій