Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Ярославівна

«Найбільше шокує те, скільки втрат життів людей, матеріальних та моральних страждань - заради чого»

переглядів: 75

З перших днів окупації Херсону було перекрити в'їзди до міста. Продукти, ліки - все пропало з ринку і магазинів, люди виходили на "полювання" хоть чогось. Місто піддавалось постійним обстрілам, на вулицях міста рухалась військова техніка та солдати рф.

Моя сім'я навесні 2022 року була вимушена виїхати з міста Херсон. У зв'язку із складністю виїзду була можливість взяти лише обмежену кількість речей. Тому зараз постійні витрати на придбання речей для нас, двох дітей, батьків-пенсіонерів (сезонний одяг, взуття, постіль, іграшки, канцелярія) поряд із поточними витратами на харчування, лікування, проживання. Повернення в Херсон наразі неможливо у зв'язку із постійними обстрілами району біля Дніпра, де знаходиться наша пошкожена квартира, пошкодженням до непридатного для проживання стану будинку батьків.

Найбільше шокує те, скільки втрат життів людей, матеріальних та моральних страждань - заради чого?

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло сім'ї з двома і більше дітьми літні люди (60+) їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій