Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій Вікторович Ярмоленко

«Найбільше мене шокував звук літака, який бомбив Маріуполь»

переглядів: 96

Я працював у Маріуполі на металургійному комбінаті імені Ілліча. У перший день війни трудився вдома дистанційно. О шостій ранку дізнався з соцмереж, що почалися обстріли. Свою родину я одразу відправив до батьків у Запорізьку область, а сам залишився. 

Я сподівався виїхати на початку березня з міста. Ми збиралися колонами зі співробітниками комбінату, але місто палало, виїхати було неможливо. Літаки бомбили житлові квартали щоночі. Звуки ворожої авіації шокували мене найбільше. Мій будинок дрижав від прильотів. 

Я бачив розбитий пологовий. Це було жахливо. Дороги у місті також всі були зруйновані. 

16 березня я виходив з Маріуполя пішки. Зараз я у Львові, а моя дружина з донькою – в Польщі. У швидке завершення війни я не вірю.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя розлука з близькими Біженці окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій