Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Лілія Борисівна Ковальчук

«Найбільше мене шокували події в Бучі»

переглядів: 190

24 лютого о п’ятій ранку я почула гучний звук - подумала, що це літак. Ввечері я вже почула, що летять ракети. Було страшно, діти, звісно, в школу не пішли. 25 лютого зранку ми були у бомбосховищі, бо недалеко від нашого будинку тривав бій. 

Наступного дня ми виїхали з Києва. Не виключали, що можемо потрапити під обстріли. Ми їхали по Одеській трасі, згодом дізнались, що після нашого виїзду, по цій трасі обстріляли блокпост. 

Морально було дуже тяжко, найбільше мене шокувала ситуація в Бучі. До того, як переїхати в Київ, ми жили там. Якби ми залишились у Бучі – невідомо, що б з нами було.

Ми виїхали до Львова, вибухи чули і там. Але дотримувались правил двох стін, нікуди вже не тікали. Потім ми повернулися до Києва.

Сподіваюсь на закінчення війни. Після перемоги будемо відбудовувати країну.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Києва
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій