Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Вікторівна

«На вокзалі була метушня, люди з вузликами бігали»

переглядів: 466

На самому початку війни Валентина відвозила внучку додому і застала метушню на вокзалі. Вагон був переповнений, на кожній зупинці військові підсаджували в поїзд літніх людей, щоб відправити їх подалі від небезпеки.

У мене гостювала внучка. Вона дуже емоційна, тому, як тільки у нас все почалося, я вирішила відвезти її додому, в Павлоград. На вокзалі таке було! Метушня, люди бігають, все з вузликами. Переїзд теж дуже страшний був. Нас впихнули в поїзд, на зупинках по дорозі солдати підсаджували бабусь, щоб вони їхали звідти, де стріляють.

Живемо, звичайно, в страху. Але з часом цей страх притупляється, ми молимося Богу, до церкви ходимо. Що робити, життя триває.

Мені давали продукти від Фонду Ріната Ахметова, спасибі йому велике, я дуже вдячна. Дуже багато допомоги зробив Рінат Ахметов. Тоді було дуже важко, ми дуже були раді і бажали йому здоров'я. А скільки він діткам допомагав! Так що ми дуже вдячні Фонду.

Мрію про мир, щоб війна зупинилася, діти повернулися додому, щоб не пустували квартири. Про мир мрію. У житті не гроші головне, а спокій в душі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Золоте 2014 Текст Історії мирних жінки пенсіонери обстріли безпека та життєзабезпечення діти
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій