Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Вікторович Тихонов

«Ми з 14-го року чуємо вибухи, але такої інтенсивності не було ще»

переглядів: 511

«Зараз щодня дивимось перекличку по нашому місту. Його обстрілюють з усіх боків», – розповідає Олександр Тихонов із Торецька. Він каже, що не міг подумати, що в Україні буде повномасштабна війна. Вибухи у Торецьку були з 2014 року, але такої інтенсивності ще не було. Нині у місті немає ні світла, ні води, дуже багато руйнувань та гинуть мирні люди. «Коли бачиш будинки розбиті, вночі підскакуєш через те, що шибки тремтять. Оце і є все шок» - каже чоловік. У людей почали з'являтися різні хвороби на нервовому грунті. Олександр сподівався, що його місто пронесе, то коли почалися масові обстріли, то довелося їхати. Наразі вся його родина розкидана по різних містах. Він спілкується зі своїми знайомими і каже, що деяким довелося повертатися в Торецьк, під обстріли, тому що в інших містах у них закінчилися гроші на оренду квартир, а знайти роботу, щоб утримувати свої родини вони не змогли.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2014 2022 Аудіо Історії мирних чоловіки пенсіонери 2014 переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій