Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ксенія Константинопольська

«Ми грали в ляльки, а тут почали стріляти»

переглядів: 1124

У 2014 році ми поїхали до табору «Перлина», він знаходиться на Чорному морі, далеко від нашого будинку. Тому мама поїхала з нами й була нашою вожатою – моєї та сестри Віки.

Ми там купалися в морі, лазили на скеледромі, купалися в басейні, ходили до аквапарку. До речі, він був на території табору, як і все інше.

Мені там дуже подобалося, але коли ми збиралися виїхати, то нас не відпускали. Ми були в таборі цілий місяць, у нас була в місті війна. Але ми потім нормально поїхали, і все було добре.

У 2014 році (я розповім коротко) ми сиділи та грали в ляльки. Ми тоді були маленькі. Ну ось, ми сиділи, грали – почали стріляти й вити сирени. Ми сиділи, а потім всі порозбігалися, а ми із сестрою сиділи та збирали ляльки. Але, слава Богу, що до нас не дійшло. Я дуже рада.

Ми сиділи в залі й дивилися телик – у вікні почало щось літати (була ніч) – червоне, синє. І це були міни. Ми вранці знайшли міни, які не вибухнули, а потім знайшли дуже велику міну на полі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2014 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій