Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мрія у моїх дітей, щоб закінчилася війна"

переглядів: 83

Добрий день, мого сина звати Єгор, йому 3 роки, народився у м. Лисичанськ, Луганська обл., зараз проживаємо у с. Мліїв, Черкаської обл. Друзів поки що не має, у селі дитсадок не працює, тому у нього друг - його брат Ростислав, 14 років, теж поки що дома у телефоні, спілкується з друзями, яким теж прийшлось покинути свої домівки.

Мабуть мрії у моїх дітей, щоб закінчилася війна і побачити бабусь і діда, а саме головне - повернення додому у рідний дім. З подарунків, навіть не знаю, чого вони хотіли б, бо старший каже дома у нього є все. Але я, як мати, хотіла, щоб Святий Миколай подарував йому планшет чи новий телефон, бо у нього дуже маленький, а уроки робить за ним - очі псує. А молодший у такому віці, що радий буде будь-якому подарунку. Дякую, хай усім дітям всієї планети Миколай принесе мирне небо і здоров'я.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій