Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Моє місто - край металургів та залізних синів України"

переглядів: 85

Доброго дня любий Святий Миколай!!! Мне звати Гордій. Я вже зовсім дорослий хлопчик, мені 4 роки. Моє місто довжиною в життя. Край металургів та залізних синів України. Моє місто Кривий Ріг. Я залишаюся в моєму рідному Кривому Розі.

В цей непростий час сильним і сміливим хлопчиком мені допомогає віра в нашу перемогу, віра в наші Збройні Сили України, адже вони мої супергерої. Я найбільший їхній фанат. В цей час мені не вистачає дитячого садка. Дуже сумую за своїм друзями та вихователями. Для тебе Святий Миколай я намалював малюнок і також хочу з тобою поділитися секретом: "Я впевнений, що цієї зими війна закінчиться нашою перемогою".

Я дуже-дуже вдячний нашим захисникам за життя, матусі за поцілунки та обійми, татусі за силу та підтримку і всім-всім людям які допомогають один одному. Оберігай їх! Я дуже мрію про м'якого ведмедика, який буде мене обіймати та зігрівати зимовими ночами. Дякую тобі Святий Миколай і дуже чекаю на твою відповідь.

Моє місто - край металургів та залізних синів України

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кривий Ріг 2022 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій