Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Софія Сергіївна Дубініна

«Моя сім'я робить все для нашої перемоги»

переглядів: 160

Коли почалася війна, Софія знаходилася в Києві, а її батьки і родичі – в Маріуполі. Вона дуже за них хвилювалася, особливо коли зник зв’язок. На щастя, їм вдалося виїхати. Зараз Софія і її рідні активно допомагають ЗСУ

24 лютого я була одна в Києві. Мені було дуже важко пережити те, що батьки в Маріуполі - дуже боялася за них. Вони виїхали в березні, а до цього жили в підвалі з моїми друзями. З батьками я зустрілася у Львівській області. А зараз ми з мамою за кордоном: приїхали, щоб побачитися з рідними і друзями. Деякий час побуду тут і повернуся до Києва.

Найскладніше було, коли з Маріуполем перервався зв'язок, і я не знала, як мої батьки та родичі: чи живі вони, чи є в них що поїсти. Це було дуже важко.

Я вдячна нашому Президенту, нашим депутатам, нашим Збройним силам, що стоять міцно. 

Ми з батьками цю війну переживаємо важко, але допомагаємо нашій армії, підтримуємо наших солдат. Моя сім’я робить все для нашої перемоги.

Я впевнена, що війна закінчиться дуже скоро, тому що ми віримо в нашу перемогу, в наші ЗСУ, які вже звільняють Херсон, а скоро звільнять всю нашу територію. Ми все відбудуємо і переможемо. Бачу своє майбутнє тільки в Україні, тільки в українському Маріуполі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки молодь переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя їжа розлука з близькими Біженці окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій