Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Моя сім'я була вимушена виїхати з нашого маленького міста через війну"

переглядів: 59

Привіт! Сподіваюся, що ви знаходитеся зараз в безпеці та ваші близькі також. Я дуже сподіваюся, що ви ще як і я не втратили надію на добре майбутнє. Мене звати Паша я із Донецької області. Моя сім'я була вимушена виїхати з нашого маленького міста Курахове через війну у місто Дніпро.

Я навчаюсь у 4 класі , мені подобається математика і уроки малювання. Через вимикання світла зараз трохи важко навчатися. Не завжди виходить вийти на онлайн уроки зі вчителем. Але я знаю, що наші енергетики як справжні герої роблять усе можливе, щоб ми були зі світлом. Я вірю, що скоро все налагодиться і ми будемо жити разом в цілісній нашій Україні. Святий Миколаю, я сподіваюсь ти прочитаєш мого листа і подаруєш мені і моїй молодшій сестрі Лізці подарунки. Лізці 4 роки. 😉 Дякую!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Курахове 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій