Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Аліна Іванівна Лєнь

“Діти вночі прокидалися від цього шуму, від тремтіння вікон. І ми вирішили, що потрібно виїжджати”

переглядів: 309

”У 2014 наше містечко не торкнулися бойові дії, а зараз вони все ближче і ближче, тому страшно”, - розповідає Аліна Лєнь із Курахова. Каже, що багато її знайомих залишилися без житла, бо до їхніх будинків прилітіли ракети та снаряди. Коли обстріли проходили вночі, діти жінки прокидалися від гучних звуків вибухів та тремтіння скла. Тож вони з чоловіком вирішили виїхати з міста. Виїжджати було дуже страшно і вона боялася, що під час евакуації можна потрапити під обстріли. Але вони благополучно дісталися Запоріжжя. Аліна каже, що основна проблема зараз для них – це житло. Місцеві жителі не хочуть пускати безкоштовно переселенців, а жінка з чоловіком втратили роботу і тому за квартиру змушені віддавати останні заощадження.

“Діти вночі прокидалися від цього шуму, від тремтіння вікон. І ми вирішили, що потрібно виїжджати”

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Курахове 2014 2022 Аудіо Історії мирних жінки діти переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій