Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Суботовська

«Моя сестра не знаходила собі місця з новонародженою дитиною»

переглядів: 417

Юлія та її рідні дуже нервували під час обстрілів. Війна принесла багато труднощів і незручностей. Особливо важко було Юліній сестрі, у якої народилася дочка.

Коли почалася війна, у мене народилася племінниця, і сестра не знала, куди з нею подітися. Всі обстріли ми чули, бачили, дуже страшно було. І сумки у нас стояли складені. Але в підвал не ховалися, принаймні, наша сім'я. Будинок, слава Богу, не постраждав.

Все літо у нас води не було, десь з півроку. Дякую місцевому комунальному підприємству, яке виділяло транспорт і підвозило нам воду. Зараз теж часто бувають перебої. Дуже важко, коли немає води, світла, газу.

Всі переживання відбилися на здоров'ї моєму і всіх моїх рідних. Сім'я наша розділилася, і не можемо зустрітися. У мене в Донецьку дядько рідний і взагалі багато родичів, сестри, племінники, а поїхати один до одного не можемо.

Мріємо про мир, звичайно. Хочеться, щоб швидше цей кошмар закінчився, або хоча б була якась пропускна система в Донецьк.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке 2014 2015 2021 Текст Історії мирних жінки обстріли безпека та життєзабезпечення вода розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій