Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Альбіна Володимирівна Бондаренко

«У Новотроїцькому багато будинків були дуже пошкоджені»

переглядів: 458

До 2014 року жила нормально, працювала. Тепер я на пенсії. У мене є двоє діток, онуки. Після того як почалася війна, уже правнуки народилися.

Коли почалася війна, я поламала стегно й ліву руку. Усіх із Волновахи направляли до лікарні в Донецьк. О 5 годині ранку в лікарні почалася метушня. Я побачила, що в коридорі нікого немає, лише одна медсестра Люда. Відчинилися двері, і до нас у палату поклали поранених хлопчиків, один із них був 1995 року народження. У одного вибило око, а у другого відірвало палець. У коридорі ходили військові. Так у нашому житті виникла війна.

Саме наша хата за ці роки не постраждала. Але багато будинків у Новотроїцькому були дуже пошкоджені. Дуже хотілося забути всю війну й жити так, як жили раніше. Чоловік хворіє, дуже хочеться, щоб він пожив довше. Мрію, щоб онуки та правнуки були щасливими, щоб не було війни.

У Новотроїцькому багато будинків були дуже пошкоджені

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке 2014 2021 Текст Історії мирних жінки 2014 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я літні люди (60+) 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій