Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Моя матуся вимушена працювати на двох роботах, щоб ми хоч якось змогли прожити"

переглядів: 116

Привіт! Я Роман, мені 17 років і я з міста Лисичанськ, що на Луганщині – воно найкраще! На жаль, зрозумів я це тільки зараз. Я дуже сумую за рідним будинком, за друзями та близькими... Дуже сподіваюсь і вірю, що ми переможемо і знову повернемось до рідних будинків.

Зараз ми з мамою у місті Дніпро, воно гарне, але вдома краще) В мене ще немає тут друзів, але я сподіваюсь, що вони з'являться.

Війна дуже змінила нас всіх і я на деякі речі вже дивлюся зовсім по-іншому. Я дуже вдячний хлопцям, які боронять нашу Батьківщину, людям, які допомогають їм в цьому. Але більш за все мені шкода свою матусю. Вона вимушена зараз працювати на двох роботах, щоб ми хоч якось змогли прожити. Я дізнався, що вона потайки збирає гроші мені на ноутбук. Це не мала для нас сума. Вона дуже переймається, що в мене немає змоги нормально навчатися.

Тому я буду безмежно вдячний, якщо Ви допоможете здійснити їй цю мрію.

Дякую і мирного неба нам всім!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення освіта малозабезпечені діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій