Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Богданівна Стецько

«Моя мама завмерла, коли побачила у небі ракету»

переглядів: 210

Оксана Богданівна з дитиною на три місяці виїжджали за кордон у безпечне місце, але вже повернулися додому в Україну

Я спала вдома у своїх батьків, коли нас о шостій ранку розбудив телефонний дзвінок. Наш родич з Херсону повідомив, що почалась війна. Було страшно, адже почала лунати сирена.

Найбільше запам'яталося, як під час повітряної тривоги ми з батьками та дитиною вийшли, щоб заховатись у підвал, а над головою пролетіло дві ракети.

Моя мама завмерла на місці від шоку - це була безпорадність, адже насправді ти не знаєш, де ховатись, бо немає безпечного місця.

Наразі я живу разом з родиною, але на три місяці була змушена виїхати за кордон через постійні повітряні тривоги та страх.

Мене зворушило до глибини душі, коли бачила, як рідні повертаються живі з війни. Приємно, коли бачу, що багато людей об'єдналися задля перемоги України.

Після повернення в Україну я була змушена шукати нову роботу, але стикнулась з такою проблемою: беруть на роботу переселенців, а ти у своєму місті нікому не потрібен.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення робота діти їжа 2022 Біженці Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій