Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марія Іванівна

«Моя дочка бігла за речами під обстрілом»

переглядів: 469

У найгостріший період початку війни Марія Іванівна не змогла потрапити на похорон матері. Пізніше, коли обстріли вщухли, переїхала до батька, який переніс два інсульти. Тепер вона сумує за чоловіком, з яким не може бачитися.

Я зі своєю родиною жила в Первомайську. Коли почалася війна, були страшні обстріли. Ми три місяці жили в підвалі разом з донькою і онукою. Я ніколи не забуду цього жаху, коли моя дочка бігла за речами під обстрілом.

Моя дочка бігла за речами під обстрілом

Я була змушена переїхати в Золоте до батька, він переніс два інсульти. Але частина мене залишилася там, в Первомайську. Там мій чоловік, і він не може до нас приїхати. До війни, поки була жива мама, ми з'їжджалися в Золоте до батьків, збиралися всією сім'єю. Я з Первомайська, два моїх брата з Харкова і з Москви, семеро онуків і правнуків. Тепер ми не можемо цього зробити. Наша мама померла в січні 2015 року, і в той момент я навіть не змогла приїхати до неї на похорон, це для мене найжахливіше.

Ми з татом дуже часто отримували допомогу від Ріната Ахметова. Спасибі йому велике, це було дуже важливо.

Моя дочка бігла за речами під обстрілом

Я мрію тільки про світ. Буде мир - і тоді все буде добре.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Первомайськ 2014 2015 2021 Текст Історії мирних жінки пенсіонери переїзд обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій