Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Іванівна Болотова

«Мій син пропав безвісти»

переглядів: 512

Ользі Болотовій дуже важко виживати одній навіть у відносно спокійному селищі. Її син пропав безвісти на самому початку війни, чоловік помер.

Я пам'ятаю самий початок. У мене якраз чоловік був після інсульту, і ми з ним добиралися додому. Дороги були перекриті, міст на Щастя теж, чи то його мінували, чи то розмінували. Ми не могли додому потрапити, це був тихий жах. Наше селище не бомбили, а от Щастя зачепили, тому тривожно було.

Мій син пропав безвісти

У жовтні 2014 року мій син пропав безвісти. Їхав з Одеси до Харкова і кудись пропав. Немає його досі, і звісток про нього немає. І ніякі пошуки результатів не дали.

У перші місяці чотирнадцятого року, коли син живий був, він працював і нас підтримував. Ми з чоловіком ще продуктову допомогу від Ріната Ахметова отримували кілька разів, це було полегшення. Зараз чоловіка немає, і мені жити набагато важче.

Дуже великі незручності зараз пов'язані з тим, що в Луганськ потрапити від нас не можна, ні в лікарню, нікуди. А Сєвєродонецьк від нас далеко і дорога дорого обходиться.

Мрію, щоб війна ця швидше закінчилася, і синочок мій знайшовся.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петропавлівка 2014 2021 Текст Історії мирних пенсіонери психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій