Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мій тато – герой, він з першого дня боронить нашу країну"

переглядів: 83

Дорогий, Миколай! 🎅

Мене звати Софія. Мені 3 роки та зовсім скоро я буду більш доросла, бо мені вже 28.12.2022 буде 4 роки. Я народилась в місті герой Херсон 🍉 На час війни ми з мамою переїхали в місто Кам’янець-Подільський🏰. Місто квітуче та щиро нас зустріло, нам трапляються гарні люди, які завжди нам допомагають. Мій герой - тато🦸‍♂️! Він з першого дня боронить нашу країну! Я хоч і маленька 👧, але вже дуже розумна, сильна та смілива, щоб знаходити сили за ним не сумувати, бо так наразі потрібно. В цьому мені допомагає мама👩👧. Вона намагається щодня зробити мій день цікавим та життєрадісним. Так час до зустрічі плине швидше та з користю.

Я вірю в дива і в перемогу України! Я хочу, щоб кожна дитини проживала своє щасливе дитинство в повній сім'ї, разом з татом і мамою! Хочу, щоб всі були здорові та радісні! Я дуже хочу додому, до своїх рідних та друзів! Хочу в свій садок та свої іграшки. Хочу, щоб моє місто було ж таке квітуче і живе, як раніше!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій