Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Ми з мамою поїхали з дому зовсім без речей"

переглядів: 68

Привіт, Святий Миколай. Мене звати Даша, мені 16 років. Я з міста Щастя, Луганської області, маленьке містечко поряд із Луганськом, яке на жаль зараз окуповане. На даний час я живу в Черкасах, доволі гарне та затишне місто, проте я так і не знайшла собі друзів тут, тому мені тут сумно.

Війна дуже перевернула моє життя в гіршу сторону. Ми з мамою поїхали з дому зовсім без речей; багато мандрували по країні та за кордоном, бо було дуже складно знайти житло; мені довелося перестати спілкуватися зі старими друзями з деяких причин і мені було дуже самотньо. Найбільше я сумую за своїми друзями, початок лютого був дуже щасливий для мене, я покладала надії на цей рік, але війна все зіпсувала.

Я вдячна ЗСУ за те, що захищають нас. Мій тато на фронті з 2015 року, за цей рік він був вже двічі поранений і зараз продовжує захищати нас у гарячих точках. Також я дуже вдячна волонтерам, які допомагають у такі важкі часи.

Найголовніша моя мрія – це щоб закінчилася війна та моя родина могла повернутися в рідне місто. Також я мрію поступити в університет до Львова наступного року, та стати гарним програмістом, для цього мені необхідний ноутбук, якого на жаль немає.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Щастя 2022 Текст Історії мирних молодь переїзд робота Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій