Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Ми втратили нашу улюблену домівку та вимушені були переїхати"

переглядів: 12

Мене звуть Поліна, мені 12, я із міста Маріуполь, зараз мешкаю у місті Київ. Навчаюсь у Гімназії #179, дуже люблю грати в комп'ютерні ігри. В майбутньому мрію стати програмістом, буду тестувати та розробляти нові ігри. Зараз моя улюблена гра Roblox .

МоЇ батьки працювали раніше на комбінаті "Азовсталь" понад 25 років.

Я не дуже полюбляю про це розповідати! Ми втратили нашу улюблену домівку та вимушені були переїхати спочатку до Дніпра, потім до Київа. Я втратила всіх своїх друзів, з якими росла та навчалась 6 років. Всі наші рідні роз'їхались по різним містам та за кордон, ми не святкуємо свята як раніше. Но я з батьками і це дуже добре! 

Я би дуже хотіла новенький телефон, мій дуже старенький, а батьки не можуть мені купити новий, тому що це зараз для нас дуже дорого! Та дуже хочу, щоб наступив мир! І ми би повернулись у Маріуполь.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення житло внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій