Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Руденко

"Ми обов’язково витримаємо і здобудемо ПЕРЕМОГУ"

переглядів: 128

«Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання»

Світлана Руденко

Директор Ковалинської початкової школи Дівичківської сільської ради Бориспільського району Київської області

Ми обов’язково витримаємо і здобудемо ПЕРЕМОГУ

«Новий навчальний рік в умовах війни стає справжнім викликом і для учнів, і для педагогів, адже в умовах, які склалися, навчання відбувається у зовсім нових форматах.

Заклад освіти має забезпечити здобуття освіти учнями за формою, яка є найбільш безпечною для них. Дитині необхідно відчувати підтримку, тепло та любов, перебувати в безпеці. Лише за таких умов дитячий організм зможе усвідомлювати та засвоювати навчальний матеріал.

Сьогодні ми аналізуємо перш за все підготовку до нового навчального року, яка дала можливість його вдало розпочати. Разом із батьками, представниками громади, сільським головою почали облаштовувати безпечне освітнє середовище у закладі. Підвальне приміщення переобладнали відповідно до вимог ДСНС.

Підвальне приміщення у нас надзвичайно велике, розраховане на 220 осіб, на сьогодні в ньому перебуває 30 дітей. Школа обладнана альтернативним котлом.

Навчання дистанційно для дітей початкової ланки не завжди під силу. Особливої уваги в організації навчального процесу заслуговують учні п’ятих класів, це особливі діти – наші перші НУШЕНЯТА. Дітям потрібно адаптуватися.

Під час перебування дітей в закладі освіти відповідальність за життя та здоров’я дитини покладається на керівника та інших працівників закладу освіти.Колектив закладу докладає великих зусиль у відновленні прав дитини на розвиток особистості, її розвиток.

Ми обов’язково витримаємо і здобудемо ПЕРЕМОГУ! Наші діти нестимуть зернинку знань до світу!

Ми сильні, ми нація нескорених УКРАЇНЦІВ!»

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта робота діти перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій