Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Ми багато переїжджали, але восени повернулися додому"

переглядів: 70

Мене звати Андрій, мені 12 років. Я цьогоріч став старшим братом, у мене з'явилася сестричка Анна. Вона народилася, коли почалася війна. Ми багато переїжджали, але восени повернулися додому. Я хожу в школу і на регбі. Допомагаю мамі, татові і бабусі. А ще в мене є прадідусь, йому нещодавно було 90 років. Він часто купує мені солодощі.

Я люблю свою родину. Хочу знайти під ялинкою в подарунок павербанк, щоб при відключенні світла можна було з сестричкою дивитися мультик в телефоні. Ще я дуже люблю лего..але воно дороге.. І хочеться сестричці якусь іграшку музичну..вона так радіє від іграшок. А ще хочу перемогу України в цій рашиській війні. Я боюся, коли тривоги.. Я хочу бути вільним і щасливим, і довго гуляти з друзями на вулиці.

Ми багато переїжджали, але восени повернулися додому

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій