Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Алла Іванівна

«Мене мало не вбило, коли в наш двір влучив снаряд»

переглядів: 482

Я на пенсії, чоловік помер минулого року, живу на одну пенсію. До війни жили нормально, діти вчилися, а зараз стало важко. Нас бомбили, але ми нікуди не їхали. Мене мало не вбило, коли в наш двір потрапив снаряд, всі вікна вилетіли. Це був жах! Потім стало трохи тихіше, але ми проживаємо недалеко від лінії розмежування, стріляють і зараз.

Мене мало не вбило, коли в наш двір влучив снаряд

Перший день війни для нас настав, коли почали бомбити селище. До цього все відбувалося подалі від нас. Снаряди потрапляли в дахи, були розбиті стелі. Люди сиділи в підвалах, стріляли з усіх боків. Донька поїхала, а син залишився тут.

У нас стріляли страшно, все летіло, а ми не знали, куди воно впаде і від цього ставало ще жахливіше. Довго жили з плівкою на вікнах. У багатьох жителів зруйновані будинки, пересування обмежене. Раніше за пару годин ми добиралися в Донецьк, а тепер треба їхати добу.

Мрію, щоб закінчилася війна. Діти з 2014 року живуть в Росії і сюди не приїжджають. Мені дуже хочеться їх побачити, хочеться дожити до закінчення війни.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ 2014 2021 Текст Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій