Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мені зараз не вистачає минулого життя"

переглядів: 75

Привіт, мене звати Радміла, мені 7 років. Я народилась у місті Краматорськ, Донецької області. Зараз з моїм братом Рінатом (йому 4 роки) я живу у місті Дніпро. Мені це місто дуже подобається, тому що тут дуже красиво і є річка Дніпро.

Нажаль зараз я не хожу до школи, але в мене є друзі, це всі діти , котрі гуляють з нами на дитячій площадці біля дому. Мені допомагає бути сміливою моя мама, тому що вона завжди поруч. Мені зараз не вистачає мого минулого життя, моєї школи, подорожі на море. До листа я тобі прикріпляю свій малюнок, сподіваюсь він тобі сподобається. Я вдячна всім людям, котрі в цей нелегкий час не втрачають надії і підтримають один одного. Я мрію про мир ! Подаруй мені, будь ласка, телефон, щоб завжди бути на зв'язку. Дякую тобі.

Мені зараз не вистачає минулого життя

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій