Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олег Барчак

"Мені дуже боляче усвідомлювати, що його немає…"

переглядів: 52

59-річний Олег Барчак загинув 3 травня 2022 року внаслідок російського авіаудару по місту Авдіївка на Донеччині. Він потрапив під обстріл неподалік ринку. Олегові відірвало ноги...

Мені дуже боляче усвідомлювати, що його немає…

«Олег був при свідомості, помер через 15 хвилин, стік кров’ю. Була причина, через яку він не зміг виїхати. У місті залишалися близькі йому люди, які потребували допомоги. Це – чергове свідчення його порядності та людяності», – сказав про Олега друг Дмитро Стоволосов.

Олег Барчак родом із Донеччини. Працював у Палаці культури техніки і спорту в Авдіївці. Відповідав за музичне та інше обладнання. Колеги згадують його чудовим спеціалістом і прекрасним товаришем.

«Це порядна, надійна й добра людина. Він справжній фахівець своєї справи. Усі технічні питання щодо, наприклад, моєї апаратури, я вирішував з ним. Мені дуже боляче усвідомлювати, що його немає…», – сказав Дмитро.

Із 2014 року, коли Росія пішла війною проти України, ввівши війська, зокрема, на Сході, Олег переживав за своє місто. У 2015-му він опублікував чимало світлин, на яких було видно знищені будинки, автомобілі, інфраструктуру Авдіївки. Однак, попри все, Олег продовжував жити та працювати у рідному місті.

У загиблого залишилися сестра, донька та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2022 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій