Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Роман Губанов

«Мрію, що скоро все налагодиться»

переглядів: 749

Я пам’ятаю, усе починалося в 2014 році. Поступово війська стягувалися, потім влітку почали стріляти. Снаряди прилітали й було чутно, як вони вибухають.

До цього було ще мирне життя, можна було їздити туди-сюди, а потім уже не можна було просто їздити. Ще я втратив роботу. Закінчилися замовлення через те, що співпрацювати з Донецьком стало складно. Я змінив роботу й припинив їздити в Донецьк. Іноді їздив у якихось справах, покупки робив. Потім припинив їздити. Доводилося вирішувати свої проблеми на місці. Зараз побут налагодився, але раніше були проблеми.

Були часто розбомблені водонапірні станції, тому вода не надходила. І нам її підвозили, було якийсь час з водою у Вугледарі складно. Доводилося набирати відрами та зберігати її і економити. Такий побутовий дискомфорт. Ну, і ввечері іноді було чутно, і вдень якісь постріли. Це теж не сприяло спокійному сну.

Зараз не чути пострілів, у нашому місті досить-таки мирне життя. Я вже мрію, що скоро все налагодиться, що не буде стрілянини і можна буде вільно їздити в Донецьк, будуть розвиватися промисловість і бізнес. Загалом, як у старі добрі часи. Хочеться, щоб не було війни, а було мирне небо. Я міг би не переживати про майбутнє, а тільки будувати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вугледар 2014 2015 2016 Текст Історії мирних чоловіки 2014 2015 2016 обстріли безпека та життєзабезпечення вода робота обстріли Донецька
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій