37-річний Олег Рєпін загинув 9 березня в Ізюмі під завалами будинку на Першотравневій, 2, в який влучила російська авіація. Відомо про понад 50 жертв цього обстрілу. Люди гинули цілими родинами. Разом з Олеговим обірвались життя його мами, тата і бабусі.

Мав ще багато планів і мрій

Олег був ІТ-фахівцем. Закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки. Працював у хорватській компанії, яка мала представництво у Харкові. Чоловік виконував проєкти на замовлення американських, канадських підприємств.

«Олег був відкритою, порядною та доброю людиною. Мав багато друзів. Любив мандрувати світом, захоплювався футболом, пейнтболом, їздив на велосипеді», – розповідає Анатолій, друг дитинства загиблого.

Олег багато читав, був винахідливою та активною людиною. Бігав марафони, любив відпочивати з друзями. Однак і про батьків та бабусю не забував: возив їх до Харкова на концерти класичної музики, на опери. Разом з родиною відзначав усі традиційні свята: Новий рік, Різдво, Великдень. Щоліта Рєпіни їздили на море, ходили на пікніки і відпочивали на березі Сіверського Дінця.

Якраз у грудні перед широкомасштабною війною Олег виплатив кредит за власне житло в Харкові та зробив там ремонт. Придбав авто. Чоловік успішно будував своє життя та мав ще багато планів і мрій.

В Олега залишилася цивільна дружина Інна.

Історія з instagram каналу Victims of russia.