Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Володимирівна Налісна

"Маріуполь завжди буде нагадувати про війну"

переглядів: 75

Я мешканка Маріуполя, займалася улюбленою справою, вирішувала житлові питання своїх клієнтів. Тепер труднощі в роботі, бо місто і люди зруйновані. Потрапила з сином под мінометний обстріл, жорстокість, з якою руйнували місто і вбивали цивільних... В Маріуполі всі, хто залишався поки не відкрили коридори стикнулися з гуманітарною кризою.

Живемо разом, батько не витримав, через 3 місяця після виїзду з міста його не стало... Зараз я відновлююсь на новому місці, але це зовсім не те. Я фахівець з нерухомості 15років, моє місто, мої люди...ми нарізно. Ще в мене залишились ключі від квартири, будинку якого вже нема... Маріуполь завжди буде нагадувати про війну.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій