Електропідстанція була в Широкиному. Широкине було обстріляне сильно. І ми жили без світла. Десь приблизно місяць у нас не було електроенергії, поки не відновили. А без електроенергії не було води, не було нічого. Це добре, що було ще тепло більш-менш.

 У наше село увійшли батальйони. Обстріли були дуже сильні, були прямі влучення. У нас 10 будинків, у які були прямі влучення. Це добре, що там не було людей.

В одному будинку буквально за п'ять хвилин [до пострілу] вийшли до батьків. Пішли, щоб сховатися. І було пряме влучення прямо в будинок.

Люди встигли вийти з дому за п'ять хвилин до прямого влучення

Сильний обстріл був ще 18 травня 17-го року. Обстріляли котеджі. Вони горіли. Було більш ніж двадцять чотири, по-моєму, або снарядів, або щось випущено. Усе в диму, ось цей гар, запах сірки. Сильні були розриви.

Люди встигли вийти з дому за п'ять хвилин до прямого влучення

З 15-го року нам надавали велику допомогу Міжнародний Червоний Хрест та Рінат Ахметов із гуманітарною допомогою. Щиро дякуємо, що є такий Фонд і допомагає нашому населенню. Кожен житель села отримує цю гуманітарну допомогу. Люди дуже задоволені, у цьому наборі є все, що необхідно.

У нас була проблема з питною водою – ми всюди в міжнародні організації зверталися, писали всюди.

І спасибі ДТЕК. У нас був дуже великий борг, упродовж п'яти років не оплачував ніхто, нам цей борг списали, і зараз нам під'єднають електроенергію.

Люди встигли вийти з дому за п'ять хвилин до прямого влучення

 Якщо цей конфлікт ще буде далі затягуватися, то настануть злидні. Я вважаю, що потрібно якось знаходити компроміс. І настане в нас мир, і ми будемо жити так, як жили до війни. Усе буде добре.