Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марина Олександрівна Борисова

"Люди готові допомогти, при цьому не знаючи тебе"

переглядів: 60

Я була на зйомній квартирі, прокинулась о 6 ранку від дивних звуків, але потім лягла спати далі. Потім за будильником прокинулась на роботу, щоб не заснути полізла в телефон і побачила жахливі новини .. Роздався гучний вибух, повертаюсь до свого хлопця, який спав і кажу «почалась війна…»

Далі втрата роботи, грошей, зйомної квартири. Найбільше мене шокувала власниця квартири, у якої ми знімали на той час помешкання. Коли почалась війна нам якраз потрібно було платити за квартиру, а через війну і ці всі події ми залишись без роботи, але сказали трішки почекати і ми заплатим пару тижнями пізніше. Вона начала погрожувати, що ми маємо платити за договором в те число, яке там написано, ні днями пізніше. Я була шокована, зібрала речі. В той самий день, коли вона погрожувала, поклала ключі під коврик і написала їй пару слів, що я думаю про неї . Після того я там не зʼявлялась.

Коли певний час не було світла, роботи, грошей, іноді були думки про те, де брати кошти, де брати їжу та воду, але потім ходили до інших людей та брали в них, поки не зʼявиться робота.

Через ту ситуацію з квартирою, ми з хлопцем переїхали до квартири, в якій проживає моя мама з сестрою, вони також винаймають квартиру і зараз живем тут та платимо за квартиру. Дуже хотілось би працювати за спеціальністю, я закінчила в цьому році 4 курс, спеціальність психолог. Але через те, що потрібні гроші, працюю там, де платять більше. Тому ось так, до війни працювала там, де працюю зараз.

Вразили люди, які готові тобі допомогти, при цьому не знаючи тебе. А ще фото в телефоні нагадують ті події , про які навіть страшно уявити...

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки молодь переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення житло робота перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій