Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ангеліна Чіфліклій

«Коли Україна переможе, я буду активною учасницею цього процесу»

переглядів: 13

Чіфліклій Ангеліна, студентка 1 курсу Коледжу ПЗВО «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика»

Вчитель, що надихнув на написання есе - Грищенко Олександр Володимирович

Моя Україна майбутнього

У сучасній Україні поняття «мир» для мене має особливе значення. Це і гармонія, і взаєморозуміння, співіснування без конфліктів. Це стан, коли нації, люди і культури знаходять способи вирішувати свої розбіжності мирним шляхом, без насилля та ворожнечі.

В Україні майбутнього я бачу суспільство, де толерантність і розуміння стануть основою міжнаціональних відносин, де кожен громадянин поважає та розуміє права та потреби інших.

Україна майбутнього – це сильна, незалежна та процвітаюча країна. Я бачу Україну, яка вирішує свої проблеми. Це правова держава із прозорою системою управління, що забезпечує справедливість та розвиток. Україна майбутнього – це країна, де інновації та технології стимулюють економічне зростання та покращують якість життя громадян.

Коли Україна переможе, я буду активною учасницею цього процесу.

Я прагну долучитись до будівництва сильної громади, сприяти соціальному розвитку та демократизації країни. Я хочу брати участь у формуванні молодіжної політики, розвитку освіти та підтримки молодих талантів. Я бачу себе активною громадянкою, яка допомагає розбудові України майбутнього через свою працю, ідеї та захоплення.

Україна майбутнього – це мрія, над якою ми маємо працювати щодня. Це мрія про країну, де кожна людина живе в мирі, свободі та процвітанні. Я вірю, що, лише об’єднавшись, ми зможемо створити таку Україну, де кожен громадянин буде мати можливість реалізувати свій потенціал, і жити в гармонії з оточуючим світом.

Для мене мир сьогодні означає взаєморозуміння, рівноправність та соціальний прогрес. Я бачу Україну майбутнього як сильну та процвітаючу країну, де права кожного громадянина захищені, а можливості для розвитку безмежні. І коли Україна переможе, я буду працювати над змінами, і долучатись до будівництва кращого майбутнього для всіх громадян.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Зарічне 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій