Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Клим Чікмарьов

"Климу мало виповнитися п'ять років"

переглядів: 25

Російські військові вбили чотирирічного Клима Чікмарьова 6 березня в Бучі. Хлопчик разом із мамою, татом та старшим братом Матвієм хотіли втекти з міста, яке тоді було окуповане росіянами. Їхнє авто обстріляли.

Климу мало виповнитися 5 років

«Як тільки ми виїхали з дому, навпроти зупинилось БМП. Розпочався обстріл. Загорівся автомобіль, я отримав поранення. Потім переповз із автомобіля на тротуар, заховався за деревом», – розповів Олександр Чікмарьов, батько Клима. Він єдиний із сім’ї вижив.

13 квітня Климу мало виповнитися п'ять років.

«Він ходив з моїм сином у ясла, часто вони гралися разом, перед війною ходили в паралельні клуби на футбол», – написала знайома родини Леся Шутко.

«Моя Анічка ходила в один садок із Климом, вони дружили. Якось Клим навіть зробив Ані пропозицію, приніс дитячий перстеник», – додала мама подруги Клима Олеся Зінченко.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені обстріли безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій