Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Яна Сергіївна Лісогор

«До батьків на роботу прилетів снаряд. Побило шибки дуже сильно»

переглядів: 347

«Вночі ми почули постріли, а наступного дня у Донецьку було багато людей зі зброєю», – згадує початок військових дій Яна Лісогор. Тоді жінка жила в обласному центрі, і після цього вона зрозуміла, що все серйозно. Їй довелося повернутись до батьків у Новгородське. Говорить, що війна змінила абсолютно все. Було дуже страшно і важко у фінансовому плані. У важкі часи, чудовою підтримкою була гуманітарна допомога від фонду Ріната Ахметова.

Яна жалкує про обмеження свободи пересування. Все її життя було пов'язане з Донецьком. Там була робота, там були друзі, яких розкидало по всьому світу. Зараз вона боїться обстрілів та людей у ​​формі, і переживає за свою дитину. Говорить - людина звикає до всього, але мріє, щоб швидше закінчилася війна.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новгородське (нині Нью-Йорк) 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки 2014 обстріли безпека та життєзабезпечення робота обстріли Донецька розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій