Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Євген Могиленко

"Його невпізнане тіло зберігали в морзі із березня"

переглядів: 109

35-річний Євген Могиленко загинув у березні 2022 року на Сумщині. Євген прямував у село Дернове Тростянецької громади. Там жили його мама та бабуся. У селі на початку березня точилися бої й він хвилювався за рідних. Автобуси чи інший транспорт не їздив, повсюди стояли російські блокпости. Тож Євген вирушив у Дернове пішки. 8 березня він востаннє вийшов на зв’язок з рідними. До села Євген так і не дійшов.

Його невпізнане тіло зберігали в морзі із березня

«Мама довго шукала сина. Про його долю нічого не було відомо. І лише у липні 2022 року їй повідомили, що Євгена знайшли мертвим. Його невпізнане тіло зберігали в морзі із березня», – написали у Сумській ОВА.

Обставини і точний час загибелі Євгена невідомі. Ймовірно, російські військові взяли його в полон. Євгена знайшли зі зв‘язаними руками. Загинув від вогнепального поранення.

Євген Могиленко народився в Сумах. Останні роки працював на автомийці, займався рекламою. Рідні кажуть, що він дуже любив свою роботу.

У Євгена Могиленка залишилися мама, бабуся, цивільна дружина та 12-річна донька.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Сумська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій